Novosti
Kljub temu, da Mercedes veliko vlaga v električne avtomobile in kompaktnejša vozila, je postavil novi mejnik v simbiozi velikega in močnega.
Več kot sto let stara znamka je predstavila svoj prvi SUV. DBX se tako pridružuje odklonu v luksuznem razredu, rezerviranem za športnike.
Ponoči so v Los Angelesu premierno na ogled postavili nov Fordov izum. S tem avtomobilom, ki ima legendarno ime, vstopajo v novo dobo električnih avtomobilov, kjer jim je največji konkurent kalifornijska Tesla. Zato ni nenavadno, da so Mustanga Mach-E predstavili prav na tem salonu.
Ferrari je danes predstavil Romo, 2+ kupe s potentnim V8 turbo motorjem.
Četrta generacija Octavie računa, da bo še dodatno utrdila položaj, ki ga ima v segmentu.
Volkswagen bo v Los Angelesu čez dober teden dni pokazal najnovejšega člana električne družine.
Audi je Los Angeles izkoristil tudi za premiero šestega in zadnjega od letos napovedanih RS-ov.
Audi je v Los Angelesu predstavil dolgo napovedovano različico E-Trona.
Supra je ime, ki se je mnogim ljubiteljem avtomobilizma še bolj vtisnila v spomin po nastopanju v filmski uspešnici Hitrih in drznih. Morda tudi zaradi tega so morali Japonci začeti razmišljati, kako bi znova obudili ta model. A snovanje športnega avtomobila zahteva velike finančne vložke, zato so iskali in našli partnerja v BMW-ju, s pomočjo katerega so razvili izjemen primerek.
Mitsubishi ni prvi, ki je križal enoprostorca s polterenskimi lastnostmi.
Audi pred koncem letošnjega leta na slovenske ceste pošilja prve primerke novega Q3 Sportbacka, ki bo prodajno bolj zanimiv kot njegov klasični brat. V polnem koledarskem letu načrtujejo prodajo več kot 200 primerkov, kar predstavlja nekaj več kot polovico skupne prodaje modela z oznako Q3.