Novosti
Na slovenske ceste vozijo prvi primerki osveženega Ioniqa, ki se kupcem predstavlja v vseh treh različicah. V klasični hibridni, kot priključni hibrid in kot popolnoma električno vozilo. In prav slednja predstavlja večino prodaje v zadnjih nekaj mesecih.
Pred 118 leti je Daimler predstavil Mercedes 35 PS, ki je pomenil prelomnico med obdobjem motoriziranih kočij in sodobnih avtomobilov.
Do konca oktobra bodo pri Fiatu na večino evropskih trgov poslali novo različico modela 500X. Oznaka Sport v prvi vrsti prinaša izpiljen zunanji videz, nekaj več opreme, nadgrajeno podvozje in znan bencinski turbo motor.
Mercedes je v Frankfurtu predstavil koncept EQS z veliko zunanje svetlobe.
BMW je v Frankfurt pripeljal koncept, ki napoveduje naslednjo generacijo M3 in M4.
Takoj po premieri Ferrarija F8 Spider so Italijani predstavili še enega svojega brez strehe.
Pri oddelku Audi Sport nadaljujejo s serijo premier novih predstavnikov, ki ponosno nosijo oznako RS. Naslednji v vrsti sta brata Q3. Oznaka RS jima prinaša zmogljiv pogon, veliko užitkov in tudi visoko ceno.
Ranger Raptor je v prvi vrsti vozilo za piljenje Fordovega imidža. Je super terenski stroj, z veliko tehničnimi izboljšavami in navito tehniko. Brez, da bi ga v živo videli ali preskusili, ga je od aprila do danes naročilo že 59 Slovencev. Istočasno k nam vozijo tudi prvi primerki Focusa ST. Z dizelskim in bencinskim pogonom.
Najnovejši med Audijevimi koncepti je zares narejen za najbolj odročne kraje.
Pri Hyundaiju so v Frankfurt pripeljali koncept 45 EV, ki napoveduje prihodnost s pogledom v preteklost.
Audi je včeraj zvečer odkril obraz novega RS7 Sportback, ki ga danes v živo predstavlja obiskovalcem frankfurtskega avtomobilskega salona. Na voljo kupcem bo prihodnje leto.