Video
V okviru Superbowla minuli vikend so pokazali razširjeni napovednik za prihajajoči drugi del Top Guna.
Kaj vse bi moral uporabnik avtomobila preveriti pred zimo, na malce humoren način pokaže tale video zapis.
Pri Fordu so le razkrili nekaj gibljivih slik zamaskiranega Bronca, ki se zna spopadati tudi z nekoliko bolj zahtevnim terenom.
Youtuber Oliver Amon, ki je Multiplo v zadnjih mesecih uporabil za vse mogoče akcijske podvige, je to zdaj v hipu pokončal.
Dirkač F1 je za svojega delodajalca posnel oglasni spot za prenovljeno Giulio in Stelvia, ki se v teh dneh vrti na italijanskih TV postajah.
Pri SportAuto Magazinu so testno Toyoto Supro GR, obuto v Michelinove Pilot Super Sport gume, odpeljali na znamenito stezo in dosegli dober rezultat. Celoten krog je Christian Gebhardt odpeljal v 7 minutah in 52 sekundah. Na pravi tovarniški preskus bo potrebno še počakati.
Legenda hollywoodske filmske industrije je za letošnji Super Bowl posnel TV oglas, v katerem Američanom sporoča, da je Jeep Gladiator odličen avto za užitke.
Italijani v desetminutnem video zapisu razkrivajo, kako pravzaprav poteka nastanek najzmogljivejšega Ferrarija, ki šele prihaja na ceste.
Tomos je imel v ranjki državi poseben simbol, kar kaže tudi ta pra stara reklama, posneta v Zagrebu.
Na salonu CES v Las Vegasu je tudi Renault pokazal študijo napredne mobilnosti.
Ferrari Monza SP2 velja za zelo redek in drag model, ki je opažen na cesti neprecenljiv ulov. Sploh če voznik z njim izvaja prave vragolije. Cena zanj se giblje okrog 2 milijona evrov.